Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Papež uspořádá tombolu s dary, které dostal; výtěžek obdrží charita

Ze světa / MiH / ČTK / 18. listopadu 2014 16:06
Papež uspořádá tombolu s dary, které dostal; výtěžek obdrží charita

Papež František
Autor: Facebook.com / Don Guido Marini

Vatikán - Papež František se rozhodl uspořádat tombolu s dary, které za krátké období v čele římskokatolické církve obdržel. Informovala o tom dnes agentura AP. 

Za slosovatelný lístek v hodnotě deseti eur (270 Kč) si mohou účastníci loterie dělat naději na výhru nového auta Fiat 4x4, kola nebo extravagantního kávovaru. Výtěžek z akce půjde na charitu. Vítězové cen budou vyhlášeni 8. ledna. 

František, který je vyhlášený svou skromností, se podle AP snaží, aby Vatikán svými financemi co nejvíce pomáhal nejpotřebnějším. Součástí tohoto úsilí je i tombola, která má všechny ujistit, že dárky, které František dostává, nejsou určeny k tomu, aby na nich ulpíval prach v nějakém skladu, ale aby přinesly užitek těm, kteří trpí nedostatkem. 

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
51%
 
Spíše ano
20%
 
Ne
26%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 123)