Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Policie pátrá po zmizelém knězi z Ostravska, nedorazil na velikonoční bohoslužbu

Domácí zpravodajství / vlu / Vlastní zpráva / 10. dubna 2015 14:28
Policie pátrá po zmizelém knězi z Ostravska, nedorazil na velikonoční bohoslužbu

Pohřešovaný kněz David Kantor
Autor: Doo.cz

Hlučínsko - Policie již patý den hledá 38letého faráře Davida Kantora z Hlučínska. Ten v pondělí nedorazil na velikonoční bohoslužbu, jeho vůz se později našel zaparkovaný blízko ostravského nádraží. Policie požádala o pomoc širokou veřejnost, informuje o tom web Ostravsko-opavské diecéze.

„Pátráme po Davidu Kantorovi nar. 11. února 1977, který dne 6. dubna 2015 odejel z místa bydliště obce Milíkova, a to motorovým vozem Renault Fluence černé metalízy. Cílem cesty byly Strahovice okr. Opava, kam však nedorazil. Jeho automobil byl nalezen v Ostravě-Svinově poblíž nádraží ČD. Doposud o sobě nepodal žádnou zprávu. Pohřešovaný se léčí na diabetes a v minulosti již prodělal hypoglykemický šok, kdy bez podání léků může být ohrožen na životě,“ uvedl tiskový mluvčí policie Vlastimil Starzyk.

Podle informací policie měl kněz v době odchodu z domova na sobě ¾ černý flaušový kabát, tmavé rifle a sportovní tričko. „V případě, že muže podle popisu a vyobrazení na fotografii poznáte a víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktujte Policii České republiky na obvodním oddělení v Třinci na telefonním čísle 974 732 781 nebo pomocí linky 158,“ dodal mluvčí policie.

Po ztraceném knězi pátrají také jeho přátele na sociální síťi Facebook. „Hledáme našeho kamaráda Davida Kantora (38), který od dnešního rána 6. 4. o sobě nedává vědět. Je možné, že se pohybuje také na území Polska a Slovenska, proto prosíme o širší sdílení,“ stojí v prosbě, kterou sdílelo již několik tisíc uživatelů.

K modlitbě za nezvěstného duchovního vyzval kněze a věřící své diecéze biskup František Václav Lobkowicz.

 

Zaujala Vás tato zpráva? Sdílejte ji a šiřte dál...

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
52%
 
Spíše ano
19%
 
Ne
26%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 126)