Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Festival UNITED letos poprvé jako open air

Domácí zpravodajství / juml / red. / 4. května 2016 22:37
Festival UNITED letos poprvé jako open air

Plakát festivalu UNITED
Autor: festivalunited.cz

Praha/Vsetín - Organizátoři křesťanského multižánrového festivalu UNITED spustili aktualizované webové stránky, na kterých uveřejnili první informace týkající se letošního ročníku.

Mezi hlavní novinky patří změna hlavní scény, která se v uplynulých 5 ročnících nacházela ve velkém sále vsetínského Domu kultury. V minulých 2 letech  se návštěvnost pohybovala okolo 3 500 lidí a kapacita přestala být dostatečná. Díky spolupráci s městem Vsetín se letos hlavní scéna přesouvá pod širé nebe na Dolní náměstí. UNITED se tak stane Open Air festivalem.

Oproti minulým ročníkům letos promluví pět hlavních řečníků. Poprvé se na pódiu představí v Česku žijící americký misionář, zakladatel Křesťanské akademie mladých (KAM) a prezident Josiah Venture, Dave Patty a rovněž poprvé uslyšíme vedoucího pastora královehradeckého sboru Mozaika, Jakuba Limra. Z minulých let návštěvníci mohou znát zpěvačku Janette Oubrechtovou, frontmana skupiny eSPé Julo Slováka nebo loňského řečníka Ondřeje Szturce. Téma, na které budou hosté promlouvat, zní „Nesmrtelný“. 

Festival bude zahájen ve čtvrtek 18. 8. a potrvá do soboty 20. 8. 2016, místem konání je město Vsetín. Na internetových stránkách této akce bude od 24.3.2016 spuštěna rezervace vstupenek a od 1.4.2016 registrace zájemců do týmu dobrovolníků.

 

UNITED je křesťanský multižánrový festival. Multižánrovost se projevuje ve škále hudebních vystoupení, jejich různých hudebních stylů a spektru dalšího programu. Tím jsou semináře, workshopy, divadlo, film, sporty, street scéna, služba modliteb a duchovního poradenství. Festival pořádá zapsaný spolek UNITED 3P, z. s. ve spolupráci se vsetínskými církvemi a městem Vsetín.

Aktuality a další informace ohledně příprav jsou zveřejňovány na internetových stránkách, www.festivalunited.cz a na profilu sociální sítě Facebook, www.facebook.com/festivalunited.

 

 

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
55%
 
Spíše ano
21%
 
Ne
22%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 91)