Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Křesťanský billboard vyhrál soutěž Zlaté pero o nejlepší originální reklamní text

Domácí zpravodajství / juml / mv / 26. června 2018 7:31
Křesťanský billboard vyhrál soutěž Zlaté pero o nejlepší originální reklamní text

Vítězný text soutěže Zlaté pero
Autor: repro mediar.cz

Praha - Český Creative Copywriters Club vyhlásil vítězný text 7. ročníku soutěže o nejlepší reklamní text Zlaté pero, informoval server Mediar.cz. Mezi 36 přihlášenými pracemi nejvyšší příčku obsadil text billboardu, který byl umístěn na stěně Salesiánského kostela na pražském Kobyliském náměstí a koloval i na sociálních sítích. Zní: „Konečná stanice se mění na přestupní. Změna platí od Velikonoc a je trvalá. Ježíš Nazaretský. Bližší informace dostanete v kterémkoli kostele.“ Podle sdělení Kamila Třešňáka na reklamním sdělení pracovala jeho choť Bohunka Třešňáková a text je dílem kobyliského faráře Martina Hobzy.

Zlaté pero je putovní cena za kreativní přínos v uplynulém roce, jehož klíčovou součástí a vysokou přidanou hodnotou je vynikající původní český text. Smyslem soutěže je objevovat ve veřejném prostoru výjimečné slovní počiny, které si zaslouží pozornost pro svůj důvtip, originální argumentaci nebo výjimečnou kvalitou slova. Na rozdíl od tradičních kreativních soutěží obvykle nepřihlašují práce sami autoři (i když to není zakázáno), ale ti, kdo se cítí být dílem osloveni. Zlaté pero je tak soutěží, kde již samotné přihlášení je pro autora prvním stupněm ocenění.

 

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
54%
 
Spíše ano
21%
 
Ne
22%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 93)