ChristNet.eu pořádá letos již třetí výroční setkání správců křesťanských sitů (serverů), které se jako tradičně uskuteční u příležitosti počítačového veletrhu Invex. Setkání se uskuteční ve čtvrtek 18. října 2001. Letošním tématem bude Křesťanský internet 2001: Krize, nebo evoluce?

Pro letošní setkání bylo na základě shody hlavních účastníků zvoleno spíše neformální úroveň setkaní.

Svou účast na 100 % již mimo jiné přislíbili:

Jan Moravec - BIBLENET
Bedřich Jetelina - Církev adventistů sedmého dne
Daniel Cieslar - Křesťan.cz
Petr Handlar - Katolík.cz
Robert Němec - ChristNet.eu

"Cílem každoročního setkání je jednak pěstování osobních vztahů mezi hlavními představiteli křesťanského internetu, jednak výměna informací," vysvětluje smysl akce prezident ChristNet.eu Robert Němec. Podle jeho slov bylo pro letošní setkání vybrán lehce konfrontační název obsahující slovo evolu. "Na setkání se totiž zaměřit na skutečnost, že mnohé křesťanské internetové projekty stojí, nebo dokonce upadají. Je proto otázka, zda je český křesťanský internet v krizi, nebo je to jeho přirozený vývoj," říká Němec.

Součástí setkání bude představení jednotlivých projektů, moderovaná diskuze i obecná diskuze.

Konference je otevřená všem správcům křesťanských sitů nebo zájemcům o křesťanský internet. Přihlásit se je možné do 16. října 2001 na e-mailové adrese nemec@christnet.eu. Účastnický poplatek se letos neplatí.
 

Kontakt:

Robert Němec
e-mail: nemec@christnet.eu
telefon: 0608 888 310