Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Duka se v Lánech modlil za představitele státu i oběti terorismu

Domácí zpravodajství

Duka se v Lánech modlil za představitele státu i oběti terorismu

ČTK/red / 21. 11. 2015 11:44

Kardinál Dominik Duka se včera v podvečer v Lánech modlil za představitele českého státu, oběti terorismu i rukojmí teroristů v Mali. Jednu z modliteb přednesl i šéf hradního protokolu Jindřich Forejt. Do kostela přišlo více než sto lidí, převážně z okolí.

Domácí zpravodajství

Kardinál Duka odslouží v Lánech bohoslužbu za Zemana a vlast

ČTK / 20. 11. 2015 16:10

Kardinál Duka odslouží v Lánech bohoslužbu za Zemana a vlast Kardinál Dominik Duka dnes večer odslouží v kostele, který je součástí zámeckého areálu Lánech, bohoslužbu za vlast a prezidenta republiky, řekl dnes novinářům na Pražském hradě šéf hradního protokolu Jindřich Forejt. Bude to zároveň poprvé od roku 1921, kdy jej stát zakoupil, co se podobně významná bohoslužba v lánském kostele uskuteční.

Domácí zpravodajství

Zemřel biskup skryté církve Fridolín Zahradník

Ústr /redakce / 20. 11. 2015 13:29

Zemřel biskup skryté církve Fridolín Zahradník Včera večer v Rychnově nad Kněžnou zemřel biskup skryté církve Fridolín Zahradník. Magazin Christnet o úmrtí informoval František Svoboda a zprávu též potvrdil P. Milan Beran.  

Domácí zpravodajství

Sobotka: Zeman by neměl vystupovat na akci xenofobní sekty

ČTK / 20. 11. 2015 8:44

Sobotka: Zeman by neměl vystupovat na akci xenofobní sekty Prezident by neměl vystupovat na akci xenofobní sekty šířící nenávist, řekl premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) v rozhovoru pro dnešní Hospodářské noviny (HN). Miloš Zeman se podle něj projevem 17. listopadu na pražském Albertově po boku představitelů extremistického Bloku proti islámu zařadil mezi populisty, kteří parazitují na obavách lidí z Islámského státu a migrační krize.

Domácí zpravodajství

Kardinál Ravasi dnes a zítra navštíví Plzeň

bip.cz/red / 20. 11. 2015 8:40

Kardinál Ravasi dnes a zítra navštíví Plzeň V pátek 20. a v sobotu 21. listopadu navštíví Plzeň prezident Papežské rady pro kulturu kardinál Gianfranco Ravasi. V pátek od 15.30 pronese přednášku na téma Křesťanské kořeny evropské kultury a její budoucnost s následnou diskusí.

Článek měsíce

Polarizace v katolické církvi

David Peroutka / 16. 3. 2024
Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
53%
 
Spíše ano
21%
 
Ne
23%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 97)