Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Vzniklo fórum pro diskuzi mládeže s biskupy

Domácí zpravodajství / / Vlastní zpráva / 9. ledna 2018 22:37
Vzniklo fórum pro diskuzi mládeže s biskupy

Ilustrační foto
Autor: Signaly.cz

PRAHA - Mladí křesťané mají nově další příležitost, jak navázat kontakt s biskupy. Internetový portál Signály.cz, totiž zřídil na adrese www.signaly.cz/forumcirkve speciální fórum, které umožňuje oslovit s jakýmkoliv tématem Generálního sekretáře České biskupské konference Stanislava Přibyla. Ten dotazy buď zodpoví sám, anebo je předá konkrétnímu biskupovi. Mezi členy společenství je také kardinál Dominik Duka.

Vkládat je možné otázky a podněty ze všech oblastí církevního života, ze společnosti nebo jakéhokoli dalšího směru. Diskutovat může každý, jedinou podmínkou je registrace na webu signály.cz a autorizace (ověření identity uživatele v zájmu předcházení vzniku anonymních profilů).

Možnost pokládat biskupům a České biskupské konferenci dotazy nebo podněty k zamyšlení byla jedním z hlavních přání mladých lidí, formulovaných na Celostátním fóru mládeže v roce 2017. Realizace se ujal portál Signály jako největší křesťanský komunitní web pro mládež v České republice.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
51%
 
Spíše ano
20%
 
Ne
26%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 123)