Být či nebýt, toť otázka? Ta je v současné době velice aktuální pro náš web ChristNet.eu. Jsme v situaci, kdy se rozhodujeme, zda existovat či ne. Šetřit už není kde a naše ztráta se začíná prohlubovat.

Že je náš web ve ztrátě, to není žádná velká novinka a mohl si to každý přečíst v naší každoroční zprávě o stavu financování. Na samotný provoz, který nezahrnuje ani peníze na platy zaměstnanců, si musíme půjčovat.

Ale to nejde do nekonečna. Ztráta se začíná prohlubovat a my jsme si dali nůž na krk. Buď seženeme peníze na ChristNet.eu, nebo omezíme práce na tomto webu, což v konečném důsledku bude vést k odlivu čtenářů, úpadku webu a nejspíše k jeho absolutnímu konci.

Víme, že se nám některé věci nepodařily. Ale pokud jsme dostali od vás nějaký podnět, snažili jsme se pracovat na jejich odstranění. Komunikace s Vámi, našimi čtenáři, pro nás byla vždy na prvním místě.

Dlouho jsme přemýšleli, jak vás oslovit touto kampaní. Nechceme, aby to vypadalo, dejte nám peníze, nebo skončíme. I my se snažíme sehnat peníze z různých zdrojů. Podali jsme již několik projektů a nabídli jsme mnoha firmám, které by mohly mít z  toho prospěch, možnost reklamy na našem webu .

Naše kampaň se jmenuje: Zachraňte si ChristNet.eu. Protože ChristNet.eu tu není pouze proto, že nás tato práce baví. Ale že bychom chtěli pomocí jí přinášet nová témata a diskutovat o aktuálních otázkách a problémech křesťanství.

Věříme podle ohlasu, kterým tento projekt má, že náš projekt je určitě zajímavý i pro Vás. Proto bychom Vás chtěli poprosit o zvážení možnosti darovat nám finanční příspěvek, za které předem upřímně děkujeme.