Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Zloději na Jindřichohradecku ukradli dva polní kříže

Domácí zpravodajství / MiH / ČTK / 9. prosince 2013 15:26
Zloději na Jindřichohradecku ukradli dva polní kříže

Ilustrační foto
Autor: Hana Farná

Suchdol nad Lužnicí (Jindřichohradecko) - Policie pátrá po zlodějích, kteří u Suchdola nad Lužnicí na Jindřichohradecku ukradli dva polní kříže. Jeden je ozdobený svatozáří a druhý trnitou korunou. ČTK to řekl jihočeský policejní mluvčí Milan Bajcura. Dodal, že kříže mají hodnotu zhruba 100.000 a 60.000 korun.

Podle něj kříže někdo ukradl mezi 7. a 20. říjnem. "Oba kříže se nacházely na dost odlehlých místech, dá se říci, že stály prakticky mimo dosah civilizace," uvedl Bajcura. Oba kříže byly umístěny v katastru obce Rapšach. 

Podle předběžných informací není vyloučeno, že odcizené předměty zloději odvezli do Rakouska. "Kdo by měl jakékoli poznatky k uvedeným křížům, ať se okamžitě ozve policistům," řekl Bajcura. 

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
54%
 
Spíše ano
21%
 
Ne
22%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 93)