Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Tradiční Třikrálová sbírka pro Charitu již po patnácté

Domácí zpravodajství / juml / cirkev.cz/red / 6. ledna 2015 6:56
Tradiční Třikrálová sbírka pro Charitu již po patnácté

Tříkrálová sbírka - sčítání
Autor: praha.charita.cz

Praha -

Do ulic českých obcí a měst se počátkem ledna 2015 opět vydali charitní koledníci, aby předali poselství o narození Božího syna. Lidem přejí šťastný Nový rok a prosí o příspěvek do zapečetěné pokladničky s charitním logem. Výtěžek Tříkrálové sbírky je i tentokrát určen na pomoc těm, kteří si sami pomoci nedokáží a bude použit na pomoc zejména v regionech, kde budou peníze vykoledovány, dále pak na jiné projekty v ČR a desetina výnosu pomůže v zahraničí. Nejvýznamnější záměry na využití letošní sbírky lze najít na webu Charity ČR.

Tradiční součástí sbírky byl také Tříkrálový koncert, který se uskutečnil v neděli 4. ledna 2015 a v přímém přenosu jej uvedla Česká televize. Koncert moderovali Martina Kociánová a Jan Čenský. Zahráli Lenka Dusilová a BAROMANTIKA, bratři Ebenové, INEKAFE a Adam Mišík.

Přispět do sbírky lze také zasláním dárcovské SMS ve tvaru DMS KOLEDA na číslo 87 777 (cena DMS je 30 Kč, na pomoc potřebným půjde 28,50 Kč. Službu provozuje Fórum dárců.). Sbírku je možné podpořit také příspěvkem na účet Tříkrálové sbírky číslo 66008822/0800 u České spořitelny, VS 777).

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
52%
 
Spíše ano
20%
 
Ne
25%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 122)