Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Berlusconiho vydavatelství přichází s novým týdeníkem, který se věnuje pouze papeži

Ze světa / MiH / ČTK / 4. března 2014 16:32
Berlusconiho vydavatelství přichází s novým týdeníkem, který se věnuje pouze papeži

Ilustrační foto
Autor: Timepoy.files.wordpress.com / Time Magazine

Vatikán - S časopisem věnovaným jen papeži Františkovi přichází tento týden na trh vydavatelství Mondadori, které patří do mediálního impéria bývalého předsedy italské vlády Silvia Berlusconiho. První číslo se na stáncích objeví už tuto středu, slibuje vydavatelství na své internetové stránce. 

Il Mio Papa (Můj papež) bude vůbec prvním týdeníkem na světě věnovaným výhradně Františkovi. Bude vždy informovat o týdenních aktivitách 265. nástupce Petra v čele katolické církve - o jeho setkáních, závazcích, proslovech, poselstvích a audiencích. 

Má také přinášet články o lidech a skutečnostech, jež inspirují papeže v práci, ale také různé zajímavosti a fotografie. Bude v něm prý i místo pro příspěvky čtenářů v podobě dopisů, básní a jiných výtvorů. V každém čísle rovněž čeká dárek - papežův plakát doprovázený citací jeho nejdůležitějšího výroku týdne. 

Zahajovací cena týdeníku je stanovena na 50 centů (14 korun). Vydavatelství Mondadori vede Berlusconiho dcera Marina. 

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
54%
 
Spíše ano
21%
 
Ne
22%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 90)