Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Děkujeme našim čtenářům za podporu

Výběr Christnetu / juml / Vlastní zpráva / 7. června 2014 7:59
Děkujeme našim čtenářům za podporu

Logo magazínu Christnet.cz
Autor: Vít Luštinec

Praha, Pardubice, Hradec Králové, Olomouc, Brno, Milán - Děkujeme našim čtenářům za finanční dary, kterými reagovali na naší prosbu o podporu. Na obou našich otevřených účtech - ve Fio bance a Raiffeisenbank -  je nyní zhruba 15 tisíc korun, což nám umožní pokrýt náklady na několik dalších týdnů naší práce a zaplatit autorské honoráře (skromné) a daně za květen. Zachovejte nám, prosím, přízeň i během prázdninových měsíců.

Jsme vám vděčni za to, že jste nám svojí štědrostí dali důležitou zpětnou vazbu, že naše práce má čtenářskou odezvu.

Pro Christnet.cz všichni pracujeme vedle svých hlavních zaměstnání. Celkový měsíční rozpočet našeho portálu činí asi 10 tisíc korun, z toho pevné náklady (platba za zpravodajství ČTK, daně, cestovné, telefony, práce paní účetní, hosting, práce programátora atp.) stojí asi 4,5 tisíce korun měsíčně.

Snažíme pro Vás připravovat aktuální zpravodajství a publicistiku. Daří se nám získávat kvalitní a renomované autory. Plánujeme do budoucna regionální zpravodajství, snad již od podzimu, čímž se značně rozšíří počet publikovaných informací. V lednu jsem spustili bezplatnou křesťanskou seznamku. Máme i další nápady do budoucna, které se nám snad s vaší podporou podaří uskutečnit.

Děkujeme ještě jednou za vaši přízeň a doufáme, že nám ji zachováte i nadále.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
52%
 
Spíše ano
20%
 
Ne
25%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 122)