ChristNet.eu by zřejmě nebyl tím, čím je (pokud by vůbec byl), nebýt především našich sponzorů. Spolu s nimi se sluší poděkovat i všem ostatním, kteří ChristNet.eu jakoli podporují. Proto jsme pro vás připravili něco mimořádného.

Toho, že nás podporujete, si velice vážíme. Existujeme dosud jenom díky vám. Abychom vám poskytli něco zvláštního za vaši ochotu a laskavost, dostanete přístup k unikátním fotografiím z našeho setkání u příležitosti 2. narozenin ChristNet.eu.

Fotografie jsou to velice zajímavé, někdy až pikantní. Už když jsme vybírali, které zveřejníme pro všechny a které pouze pro naše dobrodince, vybrali jsme ty zajímavé pro vás, naše dobrodince. Věříme, že se při nich pobavíte a ještě více nahlédnete pod pokličku toho, co podporujete.

Ti z vás, na které máme e-mailovou adresu, obdrží během tohoto týdne e-mail, kde bude uvedena adresa, na které si můžete fotografie prohlédnout.

Pokud na vás nemáme e-mail nebo se vám změnila e-mailová adresa, ozvěte se prosím Pavlu Krupičkovi na adresu krupicka@christnet.eu. Ten vede databázi našich dárců.

A pokud dosud nejste našimi sponzory a chcete si fotografie prohlédnout, není nic snažšího, než přispět. Vašich příspěvků si vážíme a velmi je potřebujeme.

Věřím, že se vám fotografie budou líbit a užijete si je. V budoucnu bychom pak chtěli s touto nabídkou exkluzivního obsahu pro naše sponzory pokračovat.

Robert Němec
prezident
ChristNet.eu