Studentku Teologické fakulty JU Karolínu Brokešovou velice baví zpěv. Proto se nebránila přihlášení a účasti v zábavném pořadu TV Nova Doremi. Jak na ní zapůsobilo prostředí TV Nova či jak hodnotí nyní pořad Doremi, o tom se dočtete v rozhovoru pro Magazín ChristNet.eu.

TZ: Cítila jsi mezi soutěžícími rivalitu?
Brokešová:
Spíše ne. U některých kolegů byl sice znatelný odstup, ale setkal jsem se s tím, že mi fandili i soutěžící. Dokonce manželka absolutního vítěze, který si odvezl finanční odměnu, při akustických zkouškách zavolala mobilním telefonem své kolegyni do práce a nechala ji vyslechnout asi polovinu mé písně. To mě doopravdy překvapilo. Já osobně jsem se snažila chovat k ostatním přátelsky a povzbuzovat je.

TZ: Jak na tebe působilo prostředí v TV Nova?
Brokešová:
Zaujalo mě chování zaměstnanců k účinkujícím. Na jedné straně člověk cítí, že je jen prostředkem k vytvoření zábavného pořadu a na druhé straně se k němu chovají až přehnaně familiárně.

TZ: A co spolupráce s moderátory?
Brokešová:
Oba moderátoři byli příjemní. Sabina Laurinová byla více spontánní a bavila se s námi během natáčení, kdežto Pavel Trávníček až na jevišti.

TZ: Já už vím, že jsi dostala plný počet bodů spolu ještě s jedním soutěžícím a při losování o výhru sis vytáhla druhý míček. Cítila jsi zklamání?
Brokešová:
Samozřejmě v první chvíli mě to zamrzelo, přesto jsem ale odjížděla s dobrým pocitem, protože mým cílem nebylo získat finanční odměnu, ale především novou zkušenost.

TZ: Jak se s odstupem času díváš na celé natáčení? Změnil se ti na něj pohled?
Brokešová:
Spíše než na natáčení jsem změnila pohled na celý pořad. Dříve jsem měla tendenci kritizovat výkony soutěžících. Ale dnes, když už vím, jaké je to stát na jevišti před kamerami, tak je především obdivuji. Dokud to člověk ale nezkusí, tak to neví.

TZ: Děkuji za rozhovor.

Karolína Brokešová – narodila se 19.7.1979, v současné době studentka 4.ročníku Teologické fakulty JU obor: Učitel náboženství a etiky – pedagog volného času, pracuje jako katechetka na škole ve Strýčicích

První část rozhovoru.

Pořad Doremi s Karolínou Brokešovou bude vysílat TV Nova dne 26. dubna v obvyklý čas.