Díky stědrosti našich podporovatelů vám Magazín ChristNet.eu nabídne to, co žádné jiné médium v České republice: nejúplnější a každodenní zpravodajství ze XVII. Světového dne mládeže (SDM) v Torontu. Přineseme vám zprávy, články, rozhovory, obrázky i video a to pokud možno co nejrychleji.

Na cestu do Toronta se tento čtvrtek vydávají Jan Fical -na fotorafii- ( fical@christnet.eu ) a Hana Juráková ( jurakova@christnet.eu ) z Magazínu ChristNet.eu. Na místo dorazí týden před příletem české skupiny a ostatních českých novinářů, aby si mohli dopředu zařídit vše potřebné. Budou tak sledovat i příjezd české skupiny. V Česku budou zázemí zajišťovat editoři Milan Kovář ( kovar@christnet.eu ) a Vojtěch Tutr (tutr@christnet.eu ).

Magazín ChristNet.eu zřídil u této příležitosti doménu toronto2002.christnet.eu (zkráceně t2.christnet.eu ), na které najdete všechny články týkají se SDM. Na doménu se také dostanete kliknutím na obrázek SDM nahoře u našeho loga nebo v levém sloupci. Zprávy zůstanou v pravém sloupci.

Věříme, že naši speciální sekci budou sledovat nejen příbuzní a přátelé českých účastníků SDM, ale i všichni, kteří májí zájem o mladé hnutí v Katolické církvi.

S Magazínem ChristNet.eu máte Toronto na dosah ruky.

Digitální fotoaparát Mavica umožňující pořizovat i video soubory laskavě zapůjčila firma SONY Czech . Cesta by se samozřejmě nemohla uskutečnit bez laskavé podpory našich přispivatelů, kterým tímto opět děkujeme.

ChristNet.eu je oprávněným držitelem licence na logo SDM 2002.
odpovědný redaktor: Milan Kovář