Dnes večer jsem si prohlížel jeden náboženský site, který je nyní navštěvován více, než site ČBK. Najednou jsem se dostal k dětské pornografii. Ten člověk má na svých stránkách obrázky nahých pubertálních slečen!

Ne, adresu prozrazovat nebudu. Rozhodně nemíním podporovat pedofilii.

Okamžitě jsem se obrátil na poskytovatele webhostingu, kterým je firma Czech On Line se svoji službou Volny.cz. V e-mailu požaduji, aby tyto stránky ze svého serveru odstranili. E-mail jsem odeslal 17. 1. 2001 ve 23.51. Jsem zvědavý, kdy začnou jednat. Předmět e-mailu je více než výstižný.

Mezitím jsem začal shánět informace o podání trestního oznámení prostřednictvím internetu a o pedofilii vůbec. Nic jsem zatím nenašel. :-( A to se považuji za dobrého hledače.

Softwarové firmy jsou schopny si zaplatit svůj zatepla.cz, ale že by někdo udělal formulář na hlášení pedofilie, to ne. To se samozřejmě jen tak nevyplatí.

Nicméně je potřeba proti těmto praktikám bojovat. I kdyby s tím policie ani Czech On Line nic neudělali, můžeme například bojkotovat služby Volny.cz. Negativní kampaň nikomu neprospívá a firma se jí jistě bude zabývat.

Uvidíme, jak to celé dopadne.