Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Mafián se rozhodl promluvit, prý se mu zjevil Jan Pavel II.

Ze světa / juml / ČTK / 14. října 2014 6:48
Mafián se rozhodl promluvit, prý se mu zjevil Jan Pavel II.

Papež Jan Pavel II.
Autor: Wikipedia.org / Creative Commons

Řím - Bývalý šéf vražedného komanda obávané neapolské mafie Camorry Giuseppe Setola se rozhodl svědčit proti svým společníkům. Podle agentury ANSA dnes řekl, že ho k tomu přiměl zesnulý papež Jan Pavel II., který se mu zjevil ve spánku a vyzval ho, aby se kál a předal státu důkazy.

Setola vedl eskadru smrti klanu Casalesi, která v roce 2008 povraždila 18 lidí, včetně šesti západoafrických emigrantů. Zadržen byl po intenzivním pátrání 14. ledna 2009 a nyní je ve vězení s přísným režimem, který je určen pro mafiánské bossy.

Bývalý šéf popravčí čety zločinecké organizace minulý týden oznámil, že je ochoten spolupracovat s prokurátory pro organizovaný zločin. Při dnešním slyšení v případu vraždy podnikatele Domenica Noviella podle italské agentury prohlásil: "Zdálo se mi o papežovi Wojtylovi (občanské jméno Jana Pavla II.), který mi řekl: Kaj se."

Mafián se tedy podle svých slov rozhodl spolupracovat s vyšetřovateli, aby "obrátil novou stránku pro sebe i pro svou rodinu".

Setola, který kdysi v Itálii patřil k nejhledanějším zločincům, v minulosti dvakrát unikl zadržení. Jednou se proplížil dlouhým tunelem vykopaným pod jeho domem, v němž policie našla mimo jiné brokovnice s uřezanými hlavněmi, pistole a prostředky k maskování.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
53%
 
Spíše ano
21%
 
Ne
23%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 97)