Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

V Brně se dnes bude demonstrovat proti islámu a také za toleranci

Domácí zpravodajství / juml / ČTK / 14. února 2015 9:58
V Brně se dnes bude demonstrovat  proti islámu a také za toleranci

Ilustrační foto - Protestní demonstrace muslimů proti terorismu v Praze
Autor: Jakub Koláček

Brno - Účastníci dvou demonstrací zaplní dnes kolem 16:00 Moravské náměstí v Brně. První akci svolala iniciativa Islám v ČR nechceme. V reakci na shromáždění antiislamistů se sejdou také zastánci práv menšin a náboženské tolerance. V Brně žije podle dostupných informací několik stovek muslimů. Od roku 1998 ve městě funguje první česká mešita.

Demonstrace odpůrců islamismu se odehraje před Místodržitelským palácem. Na sociální síti Facebook se k účasti do pátečního dopoledne přihlásilo 1300 lidí. Druhé shromáždění bude necelých 200 metrů daleko - u fontány v parčíku na Moravském náměstí. Policie podle svého mluvčího Bohumila Maláška o obou akcích ví a bude na ně připravena, větší problémy ale neočekává.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Studium IES
Timotej.cz

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
51%
 
Spíše ano
20%
 
Ne
26%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 123)