Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Ve Vsetíně se tento týden uskuteční festival UNITED

Domácí zpravodajství / juml / redakce / 19. srpna 2015 8:13
Ve Vsetíně se tento týden uskuteční festival UNITED

Plakát festivalu UNITED

Vsetín - Ve Vsetíně bude ve čtvrtek 20.8.2014 zahájen 5. ročník multižánrového křesťanského festivalu UNITED. Akce, která potrvá do soboty 22.8.2015, nabídne žánrově různorodou hudbu, přednášky, workshopy, divadelní vystoupení, promítání filmů a sportovní vyžití.

Letošní ročník festivalu bude hostit interprety jak z domácí, tak ze zahraniční scény. Mezi zahraniční hosty patří estonský zpěvák Daniel Levi s kapelou, americká formace Divine Attraction, polská kapela Maleo Reggae Rockers, chorvatská skupina October Light a mezinárodní sestava Symphony of Nations.

Z česko-slovenské křesťanské hudební scény se posluchačům představí kapely Adonai, BCC Worship, eSPé, Godknows, Jedním srdcem, Lámačské chvály, Log-Out, Noemiracles, Nenadarmo, Safenat Paneach, The Neons, rapper Envej a další.

Festival se letos ponese v duchu motta „Nespoutaný“. Jak uvedl ředitel festivalu, Petr Húšť: „Věříme v nespoutaného Boha, který nezůstal na kříži a v hrobě a nespoutanost chce darovat i našemu životu.“ Výkladu hlavního tématu festivalu se ujmou řečníci: Kateřina Lachmanová, Marek Macák, Ondřej Szturc a Lukáš Targosz.

Součástí programu je více než 20 seminářů. Přednášejícími, kteří je povedou jsou: Marek Macák, Janette Oubrechtová, Hana Pinknerová, Pavel Raus, Tomáš Řehák, Jan Sokol a další.

„V rámci seminářů se zaměříme na oblasti, které nás svazují – na pouta rodiny, neodpuštění, nízkého sebevědomí, problém pornografie, okultismu, ale také  na oblasti, ve kterých nás Pán Bůh věříme do něčeho povolává – do život ve společnosti, v církvi, ve vztazích i rodinách.“, uvedl člen realizačního týmu festivalu, Jan Jackanič.

Přímé přenosy z ranních a večerních programů bude živě přenášet televizní stanice TV Noe.

Cena vstupenky na celý festival činí 690 Kč. K dispozici jsou dále půldenní a denní vstupenky a skupinové slevy. Vstup na semináře a Street scénu před vsetínským kinem Vatra je zdarma.

Seznam účinkujících, podrobný program a aktuální informace jsou zveřejněny na webových stránkách www.festivalunited.cz a na profilu akce na sociální síti Facebook, www.facebook.com/festivalunited.

Akci pořádá zapsaný spolek UNITED 3P, z. s. ve spolupráci se vsetínskými církvemi.

 

Třetí soutěžní otázka o volné permantentní vstupenky na festival UNITED:

3. Kdo letos NEbude vedoucím seminářů na festivalu?
A) David Novák
B) Tomáš Řehák
C) Jan Sokol
 
Odpovědi pište na adresu: magazin@christnet.cz
 
Technické informace k výhře:
Výherní vstupenka umožňuje volný vstup pro 1 osobu po celou dobu konání festivalu. Výherci vstupenky obdrží na registračním místě festivalu v místě konání akce (Dům Kultury, Svárov 1055, Vsetín). Součástí vstupenky je společné ubytování pro návštěvníky festivalu na místních školách. Zájemci o ubytování potřebují vlastní karimatku a spacák.

 

Odkazy:

Webové stránky: http://www.festivalunited.cz

Facebook: https://www.facebook.com/festivalunited

Harmonogram festivalu: http://festivalunited.cz/harmonogram-festivalu/

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
54%
 
Spíše ano
21%
 
Ne
22%
 
Nevím
2%
 
(Počet hlasů celkem: 90)