Jak to vlastně s ChristNet.eu vše začalo? Vezměme to pěkně od začátku. U naší kolébky stály tři sudičky. Ta první nám věštila zánik do jednoho roku a velké strádání pro všechny, kteří se k nám připojí. Druhá k tomu dodala, že tíhu trestů za spoluúčast na projektu ponesou i naše děti. A ta třetí sudička? Ta se nám tak smála, až jí vypadaly z pusy všechny zuby. Od té doby nás neustále pomlouvá.

Historie je krásná věda, bohužel ne vždy pravdivá. Je opředena mnoha teoriemi, spekulacemi, pověstmi a taktéž názory těch, kdo o ní píší. Proto bych se s ní raději příliš nezabýval.

Z dění v minulém roce snad stojí za zmínku příchod nového majitele, který přebral web za ekonomicky nepříznivé situace spolu s polorozpadlou redakcí. Připomeňme také změnu na postu šéfredaktora Magazínu ChristNet.eu, kterým se stal Mgr. Jan Fical.

Pozorný čtenáři Magazínu ChristNet.eu zaznamenali, že na podzim 2003 proběhla jeho restrukturalizace. V září 2003 mohl začít fungovat nový editorský a redakční systém umožňující pružnější, a podle ohlasů čtenářů, i zajímavější systém zpravodajství.

Rádi bychom se proto tento rok více zaměřili na další části webu ChristNet.eu, kterými jsou Akce, Diskuse, Odkazy, Pohlednice, Galerie a Teologická poradna, čímž bychom rádi rozšířili okruh čtenářů našeho webu.

Místo zoufalého volání o pomoc bychom moc rádi poděkovali těm, kteří nás v minulosti podpořili a nadále podporují. Jakýkoliv dar či modlitba nám pomáhají doslova přežít. Prostě situace je taková , jaká je.

Pohádkou jsme začali a pohádkou také skončíme. Ale jakou? Třeba tou o perníkové chaloupce. Ta sice s webem ChristNet.eu toho má pramálo společného, nicméně má dobrý konec, tak proč si jí jen tak pro radost nepřipomenout? Přejeme Vám krásný den a jak říkával Pavel Tigrid: „veselou mysl.“