O ChristNet.eu existuje mnoho mýtů. Například si dodnes mnoho čtenářů myslí, že je to výhradně brněnský projekt několika málo lidí. Opak je ale pravdou. Proto jsme si pro naše čtenáře připravili malé nahlédnutí do naší kuchyně.

Současné složení týmu Magazínu ChristNet.eu tvoří šéfredaktor Jan Fical a Tomáš Zdechovský jako zástupce šéfredaktora a šéf-editor. Oba jsou v týmu lidí tvořících ChristNet.eu od jeho vzniku. Editory zpravodajství a redaktory jsou Jan Kirschner, Jan Kuča a Vojtěch Tutr, pro něž je práce pro ChristNet.eu takovým velkým koníčkem.

Korektury Magazínu ChristNet.eu zajišťují Alžběta Graubnerová a Kamila Polišenská, které studují český jazyk na filozofické fakultě v Brně. Hlavním programátorem je Pavel Brestovský, který má na starosti technické zabezpečení chodu celého webu ChristNet.eu, se správou situ mu pomáhá Eva Pompová.

Komentáře na aktuální témata píše pravidelně pro Magazín ChristNet.eu externí spolupracovník, bývalý šéfredaktor a ředitel Katolického týdeníku, dominikán P. Milan Norbert Badal, který také společně s dalšími odborníky odpovídá na dotazy v teologické poradně.

V současném složení týmu lidí pracujících pro ChristNet.eu je poměr "Brňáků" a ostatních přibližně půl na půl. Z hlediska ekumenického zastoupení můžeme říci, že  navrch mají členové Římskokatolické církve. Tento poměr je ale vyvažován externími spolupracovníky, jejichž články a zprávy se v Magazínu ChristNet.eu pravidelně objevují.

Na našich stránkách za poslední dobu publikovalo několik známých osobností, z nichž uveďme například dlouholetého redaktora ČRo Jiřího Zajíce, královéhradeckého biskupa Dominika Duku či biskupa Starokatolické církve Dušana Hejbala, poslance Parlamentu ČR Jiřího Karase a další.