Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Christnet

Evangelická Diakonie mění vedení, novým ředitelem bude Soběslavský

Domácí zpravodajství / / Vlastní zpráva / 29. ledna 2017 22:26
Evangelická Diakonie mění vedení, novým ředitelem bude Soběslavský

Logo evangelické Diakonie
Autor: www.e-cirkev.cz

PRAHA - Na post ředitele Diakonie Českobratrské církve evangelické nastoupí od začátku dubna Jan Soběslavský. Vystřídá tak dosavadního ředitele organizace Petra Haška, který Diakonii vedl od dubna 2014.

Jan Soběslavský v současnosti působí jako ředitel brněnského střediska Diakonie, a nově také jako člen správní rady Diakonie ČCE, kam jej 24. ledna 2017 jmenovala synodní rada Českobratrské církve evangelické.

Do nástupu nového ředitele Soběslavského, tedy v období od počátku února do konce března, byl pověřen vedením Diakonie Miloslav Běťák, který jinak působí jako první náměstek pro ekonomiku Diakonie ČCE. V tomto období tak bude zastávat post prozatimního ředitele.

Diakonie ČCE je druhá největší nestátní organizace poskytující sociální služby v České republice, zabývá se však také humanitární pomocí a rozvojovou spoluprací v zahraničí. Jejím zřizovatelem je Českobratrská církev evangelická.

Zaujal Vás tento článek? Sdílejte ho a šiřte dál:


 

Přispět nám můžete i v kryptoměnách:

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Diskuze k zprávě

Christnet.eu chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky v rozporu s pravidly diskusí: nadávky, osobní útoky na autora či ostatní komentátory, neucelenost logiky, příliš gramatických chyb, nedostatek konkrétních argumentů k tématu, obecné stížnosti na redakci, opakovaní stejných argumentů, falešné jméno nebo e-mailová adresu pro potvrzení komentáře, VÝKŘIK prostřednictvím velkých písmen, nepodložené argumenty a nepravdy, příliš dlouhé příspěvky, a obecně i příspěvky, které k diskuzi nepřidají nic nového.

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
54%
 
Spíše ano
21%
 
Ne
22%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 92)