Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet
Papež František dostal podepsaný dres krajana Messiho

Ze světa

Papež František dostal podepsaný dres krajana Messiho

ČTK / 17. 4. 2013 23:43

Papeži Františkovi přibyl do sbírky další dres, v současnosti možná ten nejcennější. Hlava katolické církve dostala trikot Barcelony od svého argentinského krajana Lionela Messiho.

Domácí zpravodajství

Prosíme podpořte provoz redakce Magazínu Christnet.cz

Vlastní zpráva / 17. 4. 2013 14:24

Prosíme podpořte provoz redakce Magazínu Christnet.cz Prosíme podpořte provoz redakce Magazínu Christnet.cz prostřednictvím transparentního účtu bez bankovních poplatků.  Děkujeme všem, kdo nás podpořili a podporují. Jako další možnost podpory Vám nabízíme možnost si u nás objednat reklamu své farnosti nebo jiného projektu

Domácí zpravodajství

Novinky.cz: Mohlo by být, komentoval papež pozvání na Velehrad

Novinky.cz / 16. 4. 2013 10:45

Novinky.cz: Mohlo by být, komentoval papež pozvání na Velehrad Mohlo by být. Tato věta v minulých dnech hned opakovaně zazněla z úst papeže Františka na otázku, zda přijme pozvání na červencovou národní pouť na Velehradě. Právu to v pondělí prozradil kardinál Dominik Duka při příjezdu na třídenní velehradskou pouť kněží.

Domácí zpravodajství

Na Velehradě začala národní pouť kněží, dorazí jich několik set

Velehrad / 15. 4. 2013 19:35

Na Velehradě začala národní pouť kněží, dorazí jich několik set Do Velehradu na Uherskohradišťsku dnes dorazilo několik stovek duchovních. Začala zde národní pouť kněží. Setkání je součástí letošních oslav 1150 let od příchodu Cyrila a Metoděje na Moravu a probíhajícího Roku víry. Dnes je na Velehradě asi 350 kněží, v úterý přijedou na hlavní den pouti další, celkem jich bude 600, řekl ČTK páter Petr Bulvas z olomouckého arcibiskupství.

Ze světa

Papež jmenoval poradní sbor pro přípravu reformy církevní správy

ČTK / 14. 4. 2013 1:19

Papež jmenoval poradní sbor pro přípravu reformy církevní správy Přesně měsíc po svém zvolení do čela římskokatolické církve dnes papež František jmenoval poradní skupinu k vypracování návrhů na reformu vatikánských struktur. Skupinu tvoří osm kardinálů z pěti kontinentů. Podílet se mají především na návrhu reformy římské kurie, sdělil vatikánský mluvčí Federico Lombardi.

Článek měsíce

Polarizace v katolické církvi

David Peroutka / 16. 3. 2024

Kraje

Timotej.cz
Studium IES

Bankovní spojení

Podpořte nás přes transparentní účet bez poplatků: 2900316130/2010

QR platba – Podpořte magazín Christnet.eu

Rubriky

Anketa

Obáváte se negativního vlivu umělé inteligence?
Ano
51%
 
Spíše ano
20%
 
Ne
26%
 
Nevím
3%
 
(Počet hlasů celkem: 123)